Expectació i incertesa a la costa de Miami Platja, molt prop de la costa de l’Ebre. Els socorristes de la platja Cristall han detectat aquest dilluns, un cetaci a la deriva a uns 500 metres de la costa, a tocar d’una de les boies que delimiten l’espai dels banyistes.

Segons ha informat Salvament Marítim, es tracta d’un cetaci d’uns tres metres, mort fa temps i en un avançat estat de descomposició. El Centre de Coordinació de Salvament Marítim de Tarragona ha rebut l’avís a les 13.12 hores i, immediatament, hi ha enviat l’embarcació Salvamar Fomalhaut.

Després de consultar-ho amb els Agents Rurals, que han descartat l’ús del cadàver amb finalitats científiques, Salvament Marítim ha remolcat l’animal mar endins, allunyant-lo de la costa. Ara per ara, no ha transcendit l’espècie concreta d’aquest cetaci.

Font: TarragonaDigital

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.