Inicien una nova temporada al poble de Campredó i ho fan amb dues seccions externes del futbol base del club i que enguany formaràn part de l’organigrama.

La gran novetat, es la creació del primer equip femení de la història de la UE Campredó. Aquest intent de projecte es va iniciar el passat mes de juliol i, aquest cap de semana s’ha fet una realitat. Al camp del Batea van disputar el primer partit amistòs. El resultat va ser 8-1 a favor del conjunt local però la imatge que van transmetre al terreny de joc va ser molt bona.

D’alta banda, la secció del futbol sala va donar el tret d’inici d’aquesta segona campanya. Després de l’experiencia del primer any, l’equip va participar al Memorial de David Forcada, Carlos Llaó i Juan José Caballé organitzat pel Golafre (Remolins) i al Memorial Toni Melero organitzat pel Toscà (Tortosa). L’inici ha estat inmillorable on l’equip ha aconseguit una tercera i segona posició, respectivament.