L’onada de participació en els actes solidaris de Festes Majors ha recaptat un total de 5.470 euros. Aquest any s’ha destinat la major part dels fons recaptats a l’organització sense ànim de lucre Contad Conmigo, però també a APASA i a la campanya de polítiques d’igualtat «Amposta amb respecte». iegons el regidor de Festes, Ramon Bel, «aconseguim de forma progressiva que les Festes Majors no siguin només un espai d’entreteniment, sinó que també siguin un espai solidari on implicar a tots els públics».

En concret, els espectacles familiars «Antipasti», «Folkids» i el concert del Pot Petit van comptar amb un espai solidari a benefici de Contad Conmigo, tot i que la major part de la recaptació es van aconseguir amb l’entrada solidària de la Nit Electrònica amb Dj Wade, que va tenir lloc el divendres 16 a la Zona Jove, i on van assistir prop de 1.100 persones.

Contad Conmigo és una ONG que treballa amb infants d’un orfenat a Kivunorte, a la República Democràtica del Congo. Des de l’ONG, que té la seva seu a la Ràpita, també realitzen diferents accions de voluntariat sociosanitari i han posat en marxa una cooperativa de dones per lluitar contra l’exclusió i la violència de gènere.

Respecte a la resta de donacions, durant el concert de Joan Rovira es van vendre aproximadament 1.100 gots de plàstic reutilitzables amb el lema «Amposta amb respecte», fons que s’utilitzaran per seguir treballant en la campanya de polítiques d’igualtat. D’altra banda, divendres 16 es va organitzar al parc dels Xiribecs la Gran Festa dels 80 a càrrec de Fem Festa, on també es van reunir 1.800 euros a benefici d’APASA.