El dissabte 24 d’agost se celebra a nombroses ciutats d’Espanya una manifestació conjunta i unificada per mostrar el rebuig davant la recent obertura del macro escorxador a Binéfar (Osca). Està a punt d’entrar en funcionament el que serà l’escorxador més gran d’Europa i és per això que moltes persones de diferents ciutats s’uneixen en una protesta per acabar amb aquest model de negoci que consideren cruel, innecessari, insà i insostenible.

Els col·lectiu apunta que 15.000.000 € dels impostos de tota la ciutadania son invertits en “l’assassinat de més de 30.000 porcs al dia.” Unes morts que diuen que a qui més beneficia és a la indústria basada en el consum “d’uns cossos mutilats”. A més, també qualifiquen la mort dels animals com un “autèntic holocaust”, i diuen que això no tan sols atempta contra el dret a la vida d’un ésser conscient i capaç de sentir, sinó que posa en perill la salut de les persones i del medi ambient.

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.