El proper diumenge 25 d’agost, Lo Sirgador continua amb el cicle de concerts “Lo Riu és Música”, en aquesta segona edició de concerts acústics a bord del llagut.

Aquest diumenge, serà la cantautora Ivette Nadal qui ens vindrà a delectar amb les seves cançons a bord de Lo Sirgador. I és que, Nadal es troba en el seu moment més íntegre, després d’una dècada als escenaris, amb cinc treballs discogràfics i dos poemaris, ara retorna al lloc, i punt de partida, amb tot el seu bagatge i l’experiència a l’esquena d’estar a tants escenaris.

Durant aquests deu primers anys, la cantautora s’ha mogut per territoris expressius d’una formalitat una mica llunyana dels cànons habituals de la cançó d’autor del nostre país. Venint recentment d’un so més radical i elegant, després de l’espectacle ‘Arquitectura primera’, compartit amb Pascal Comelade i la seva banda, retorna, després de la tempesta, amb la seva poesia i la seva cançó més forta que mai, en l’opció de solista.

Aquest concert és el número deu dels quinze programats fins al moment dintre del cicle “Lo Riu és Música 2019”. Es tracta d’un seguit de concerts en format acústic, navegant a la posta del Sol, des de Tortosa fins a les illes de la Xiquina (Jesús) i dels Bous (Vinallop). Durant el trajecte, gaudim de la música en viu, de la façana fluvial, de la història de la ciutat, de l’exuberant bosc de ribera i d’una copa de cava. Un escenari immens i canviant per a un viatge musical espectacular, en format íntim.