Demà dimarts a la nit tindrà lloc a la platja del Sud de Peníscola, un dels concerts més esperats, el que protagonitzarà la concursant del Talent “Operación Triunfo”, Aitana, dintre la programació del Peníscola From Stage que ja va tindre un primer tastet amb Amaia Romero. Presentarà el seu primer treball en solitari, “Spoiler”.

La cantant barcelonina, amb la seva gira Play Tour, que va arrancar el passat 22 de juny a Múrcia i que ahir diumenge va aterrar al festival de Cap Roig, és molt esperada pels seus fans a Peníscola. A cada actuació ha fet gala de la naturalitat i espontaneïtat que li dóna la seua joventut.

El From Stage, aposta per una gran varietat de gèneres musicals. Un programa que inclou artistes flamencs com Diego El Cigala o Sara Baras, alguns dels grups propers als vuitanta, cas de Revòlver o Los Secretos o el virtuosisme d’Ara Malikian.

És la primera gira en solitari de la cantant, qui s’ha guanyat des d’un principi l’afecte del públic. Amb Aitana es completa un extens cartell que convertirà la ciutat de Benet XIII en «cita obligada del circuit nacional de festivals d’estiu, un tipus de formats molt consolidats en algunes grans poblacions turístiques».

Les entrades per a les cites musicals es podran comprar directament en les taquilles de l’esdeveniment, que obriran a partir de les 19.00 hores fins a l’inici del concert. Les localitats també es poden aconseguir a través de la plataforma en línia entradascastellon.com.

Una setmana intensa en la qual tot cap al costat de l’arena, en un recinte especial en el qual es viuran nits estivals de la mà de l’art flamenc de Sara Baras, el dimecres 21, o Diego El Cigala, el divendres 23; la nostàlgia popera dels 80, amb Revòlver i Los Secretos; i la Electrònic Beach Party de la mà de la famosa Miss Kitin i Edu Imbernon, entre altres, el dissabte 24. I el Cantajuego per a tancar el festival, el diumenge 25.

Aitana Ocaña, amb tan sols vint anys, destaca per la seva projecció internacional dintre el panorama de les artistes espanyoles. Diumenge al Festival de Cap Roig a Salou va penjar el cartell de “Sold Out“, havent esgotat totes les entrades.

La catalana portarà la seua reeixida gira “Play Tour” l’endemà d’actuar a Peníscola ho farà a Màlaga, a la qual seguiran Cadis i Madrid, i fins a desembre també visitarà altres escenaris com Albacete, Ponferrada, Bilbao, Barcelona, Saragossa o Granada.