Diumenge, final de festa major a Amposta. Un any més, la desfilada de carrosses va portar el ritme de les carrosses amb música, coreografies i disfresses. L’avinguda de la Ràpita es va convertir en la via per on desfilen les carrosses, ambientades en diferents temàtiques.

I el que no pot faltar com a tancament de festes és el castell de focs artificials, potser l’acte més multitudinari. El pesseig del riu Ebre va servir de grada per a que la gent contemplés l’espectacle de llum i pólvora ofert per Pirotència Tomàs. Durant 10 dies, Amposta ha viscut una gran varietat d’actes i una gran participació.

Però l’últim acte va ser el concert gratuït de la cantant ampostina Keila Garcia, participant de “La Voz” a la passada edició, després de l’exitosa presència de l’ebrenca al concurs amb el seu violoncel.

Informa: Víctor Montecino

About the Author:

👤 Arribat al món de la comunicació de casualitat, m’he passat la major part de la meua vida laboral entre càmeres de televisió i programes d’edició de vídeo. Amb els anys he pogut aprofundir en el sector i realitzar diverses funcions molt variades que m’han suposat un repte constant.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.