La víctima mortal de l’accident produït la tarda d’ahir diumenge a Roquetes és un veí de Tortosa, J.G.G., de 67 anys. El vehicle que conduïa l’home va patir una sortida de via quan circulava per la C-12 i va caure pel canal dret de l’Ebre, al terme municipal de Roquetes. Després de dues hores de rescat, els efectius que van treballar al lloc van trobar el cadàver del conductor a l’interior del vehicle.

Els fets es van produïr al Canal de la Dreta de l’Ebre, en el punt quilomètric 15,8 pròxim a la carretera C-12 al terme municipal de Roquetes. A les cinc menys deu de la tarda, una dona que havia presenciat el succès va donar l’avís als Mossos d’Esquadra a les 16.50 hores.

El vehicle es trobava completament afonat i després de tres hores els bombers van poder obrir la porta del cotxe i treure a la víctima, després que es rebaixés el cabal del canal per poder afavorir a les tasques de rescat.

Els Bombers de la Generalitat van desplaçar al lloc dels fets quatre dotacions del parc de Tortosa i de la Regió d’Emergències. A més, des del parc de Cerdanyola va intervindre una dotació dels GRAE de la unitat subaqüàtica va participar en les labors de rescat. Tres patrulles dels Mossos d’Esquadra de Trànsit i de la unitat subaquàtica, dos ambulàncies del SEM i agents de la policia local de Tortosa i Roquetes van participar en les tasques de salvament.

Amb aquesta víctima, són 109 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya. Les causes del sinistre encara s’estan investigant.