Segons informa Tarragona Digital un ensurt aquesta matinada passada al municipi de Bot en cremar-se un habitatge als voltants de la una de la matinada, quan el servei d’emergències ha rebut l’avís per l’incendi.

Els Bombers de la Generalitat han anat amb una única dotació per treballar en el foc que afectava un immoble del carrer Caseres del municipi ebrenc. En aquest sentit, les flames han cremat una televisió i cablejat elèctric de la casa i, quan faltaven pocs minuts de dos quarts de dues, els Bombers han donat per extingit l’incendi. Afortunadament, cap persona ha resultat ferida i ningú ha patit danys personals. En finalitzar el foc, s’han realitzat tasques de revisió de l’habitatge.

S’incendia un pati d’una casa a Benissanet

Hores després d’aquest incendi a Bot, els Bombers de la Generalitat han treballat en un foc al municipi de Benissanet. Als voltants de les quatre de la matinada, una única dotació dels bombers s’ha desplaçat fins al carrer Joan Miró del municipi de la Ribera d’Ebre.

Les flames han afectat al pati de l’immoble i ha cremat una tanca, la barbacoa, gespa artificial i un sofà que hi havia. En mitja hora, els bombers han donat per extingit el foc.