Un home de 56 anys i de nacionalitat belga ha resultat ferit greu aquest divendres, a la nit, després de patir un accident de trànsit a Deltebre. Per causes que encara es desconeixen, l’home, que conduïa una moto, va patir una caiguda. En l’accident no es va veure implicat cap vehícle més.

El motorista va rebre un fort cop al cap que va fer que hagués de ser ingressat en estat greu a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona, on va ser evacuat gràcies al Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Al lloc dels fets hi van acudir dotacions dels Bombers de la Generalitat de Catalunya i la Policia Local de Deltebre.

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.