El raper conegut com a ‘Lírico’, del grup saragossà Violadors del Vers va ser detingut dissabte passat per agredir a una dona i ha ingressat a la presó. Segons informa El Mundo, les sigles que corresponen al detingut són les del conegut raper.

La Policia Local de Alcossebre (Castelló) i la Guàrdia Civil van detindre a un home durant la nit del passat dissabte en trobar a una dona en una rasa amb greus ferides. Segons un comunicat de l’Ajuntament, la Policia va rebre un avís per unes suposades molèsties provocades per una dona en una urbanització de Alcossebre.

En personar-se els agents en el lloc, van observar que l’home que els havia avisat presentava un alt nivell de nerviosisme i el que semblaven taques de sang en una sabata explicant que “havia discutit amb una dona que m’increpava contínuament“. Agents de Policia Local i Guàrdia Civil van començar la cerca, realitzant una batuda a peu per la zona, i trobant a una dona amb greus lesions en tot el seu cos que havia sigut llançada a una rasa situada a 200 metres de l’habitatge del detingut. La víctima de l’agressió va ser traslladada a l’Hospital General de Castelló.

Segons el comunicat, la policia i la investigació judicial encara han de determinar si es tracta d’un cas de violència de gènere, encara que segons El Mundo, no hi havia relació emocional entre tots dos.

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.