La Guàrdia Civil ha detingut a un home de 22 anys d’edat i de nacionalitat espanyola com a presumpte autor d’un delicte d’agressió sexual (violació), dos robatoris amb violència i intimidació, dues estafes, contra la seguretat del trànsit i era buscat per quatre Jutjats de Barcelona i un de Gijón.

El dia 15 d’Octubre del 2017 una dona va denunciar una agressió sexual i un robatori amb violència i intimidació a la platja d’Almassora. Els fets van ocórrer quan un home es va acostar a la víctima i després de colpejar-la i amenaçar-la amb una botella de cristall la va agredir sexualment donant-se a la fugida en un vehicle i portant-se els objectes personals de la víctima.

Després de presentar denúncia davant la Guàrdia Civil d’Almassora i donada la gravetat dels fets, es va fer càrrec de la investigació el Grup d’Investigació de delictes contra les persones de la Unitat Orgànica de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Castelló.

Els investigadors, immediatament, van iniciar perquisicions i van obtindre diferents proves i evidències per a la identificació de l’agressor.

Finalment, després d’una llarga i complexa investigació per a localitzar i detindre a l’autor dels fets el qual al seu torn era buscat per a la seua detenció i personació per diversos Jutjats del territori nacional, es va poder localitzar al presumpte agressor en les proximitats del seu domicili actual sent detingut i presentat davant l’Autoritat Judicial encarregada del procediment ordenant el seu ingrés a la presó de Castelló.

La Guàrdia Civil també li ha pogut demostrar la seua participació en els següents fets delictius:

-Robatori amb violència i intimidació on va sostraure un turisme d’alta gamma a punta de pistola en la població de Picassent (València).
-Diverses Estafes en repostar en estacions de servei de la província de Castelló, donant-se a l’escapolir sense pagar.
-Delicte contra la Seguretat del Trànsit en donar-se a la fugida a gran velocitat quan era requerit per la Guàrdia Civil de Montanejos.
-Era buscat per a la seua detenció per quatre Jutjats de Barcelona i un de Gijón.

Els Guàrdia Civils després d’efectuar un registre en el domicili del detingut, van trobar l’arma utilitzada que era simulada i d’aparença real en la comissió de l’atracament comés a Picassent, així com el vehicle sostret.

L’actuació va ser realitzada per efectius de la Guàrdia Civil del Grup d’investigació de delictes contra les Persones de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Castelló.

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.