L’Alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés i els regidors Joan Carles Marcobal, responsable de Serveis Urbans i Manteniment i Joel Pascual, encarregat de Medi Ambient i Ramaderia convocaven una roda de premsa per tal d’explicar l’actual situació de les reserves d’aigua al municipi en una època de sequera com la que s’està patint en aquestos moments. Des del consistori morellà s’ha volgut destacar que la situació no és extrema, però si es demana una utilització responsable de l’aigua.

Des del consistori també s’han explicat algunes accions que s’han realitzat per part d’Aigües de Morella, davant d’una situació meteorològica que no sembla que puga portar massa precipitacions a les properes setmanes.

Des de l’àrea d’Urbanisme i Serveis, Joan Carles Marcobal explicava en aquesta roda de premsa a l’Ajuntament de Morella alguns treballs realitzats als darrers temps per tal de millorar el servei de l’aigua i potenciar el seu estalvi. De fet, ja s’ha pogut veure resultats molt satisfactoris des de la posada en marxa dels nous comptadors intel·ligents a Morella.

Des de l’Ajuntament de Morella s’insisteix en el fet de que la situació hídrica a Morella no és crítica, si bé s’ha de conscienciar als ciutadans i ciutadanes de la difícil situació per l’episodi de sequera demanant un ús responsable.

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.