Durant la celebració de la 10a edició del Festival Arenal Sound, que comprén els dies 30 de juliol al 04 d’agost del present en la localitat de Borriana amb la participació de més de 300.000 assistents, la Guàrdia Civil de Castelló dissenya i estableix un ampli dispositiu de Seguretat en el qual participen de forma activa el Cos Nacional de Policia, la Unitat Adscrita al Cos Nacional de Policia de la Comunitat Valenciana i Policia Local de Borriana.

Així mateix s’ha reforçat les seues capacitats amb les d’altres Unitats del Cos sent les mateixes, USECIC (Unitat de Seguretat Ciutadana de la Comandància de Castelló), Agrupació de Trànsit de la província, UOPJ (Unitat Orgànica de Policia Judicial) i altres provinents de diferents punts d’Espanya, com el UAR (Unitat d’Acció Rural), components de l’ARS (Agrupació de Reserva i Seguretat) i la Unitat Aèria de València de la Guàrdia Civil i la Comandància de la Guàrdia Civil de València.

Quant als serveis prestats pels mateixos resulta de gran rellevància els realitzats amb Anti-dron, encarregat en comptar amb mitjans tecnològics avançats d’inhibir el vol dels quals envaeixen l’espai aeri sense permís.