L’Ajuntament de Flix ha sol·licitat la contractació dos joves en pràctiques remunerades, dins del programa de Garantia Juvenil del SOC.

Els contractes tindran cadascun una durada de sis mesos. Les persones joves beneficiàries de la Garantia Juvenil cal que estiguin en possessió d’un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o títols oficialment reconeguts com equivalents, o d’un certificat de professionalitat, que els habilitin per a l’exercici professional.

Altres requisits són tenir fins a 30 anys, trobar-se en situació de no estudiar ni treballar i estar donat d’alta en el programa de Garantia Juvenil. Per formalitzar-ho, cal dirigir-se a l’Oficina Jove de la Ribera d’Ebre, al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, P/ Sant Roc, 2, baixos, Móra d’Ebre, tel. 977401851, a/e [email protected]