El proper dia 12 d’agost, a les 11 de la nit i al Castell Nou, tindrà lloc una nova edició de l’activitat “Pluja d’estels, vi i patrimoni”. L’objectiu és poder contemplar el fenòmen de la pluja d’estels que es pot observar en aquesta època de l’any (conegut popularment com les Llàgrimes de Sant Llorenç), comptant amb les explicacions de la meteoròloga flixanca Sarai Sarroca Cervelló. Al mateix temps, es podrà participar en un tast de vi de la terra a càrrec de l’Agrobotiga l’Agrari. L’activitat finalitzarà amb un concert d’Adrià Cid and The Ciderals.

El preu de l’entrada és de 5 euros (1 euro de cada entrada es destinarà a les afectacions per l’incendi). Qui vulgui participar en el tast, el preu és de 2 euros.

L’activitat ha estat organitzada per l’Associació La Cana amb la col·laboració de l’Ajuntament de Flix i l’Agrobotiga l’Agrari.

Visites guiades al patrimoni la vespra de Festa Major

Per altra banda, l’Associació La Cana ha organitzat visites guiades a elements del patrimoni de Flix el proper dia 14 d’agost, vespra de la Festa Major. A les 11 del matí hi haurà una visita al Castell Nou; i a les 12.15 h, es farà al refugi antiaeri del carrer de Sant Josep. Les activitats finalitzaran a les 13.00 h, amb un vermut als perxis. El preu de cadascuna de les visites és de 3 euros; qui vulgui fer les dos, 5 euros. El preu del vermut és de 2 euros.

Per a més informació i reserves de totes dos activitats (pluja d’estels i visites guiades), cal posar se en contacte amb el telèfon 654 651 966 o amb l’adreça electrònica [email protected] En el cas de l’activitat de “Pluja d’estels, vi i patrimoni”, les places són limitades.