L’associació animalista sense ànim de lucre ‘Engrescats de les Terres de l’Ebre’ ha denunciat, a través del seu compte de Facebook, la mort de diversos gossos que van ser trobats tancats en gàbies, en condicions d’insalubritat, en un recinte que semblava ser un criador de gossos de raça American Bully.

Els Mossos d’Esquadra quan van accedir a la casa es van trobar 11 gossos vius i 5 de morts, tots tancats en gàbies. Els voluntaris van poder rescatar els animals que quedaven vius i els van dur als centres veterinaris ja que estaven desnodrits i deshidratats.

Alguns dels gossos eren de famílies que no podien fer-se’n càrrec, i que els havien dut a aquest centre amb la premissa que el seu propietari els trobaria una nova llar o, si menys no, els cuidaria.

Ara l’associació ebrenca demana la col·laboració ciutadana per tal d’ajudar a fer front a les despeses econòmiques d’aquest rescat (La Caixa ES87 2100 1439 58 0200108260), i ha volgut a agrair als mossos i a l’Ajuntament d’Alcanar la seva actuació i suport als voluntaris.

Font: Més Digital

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.