Els Bombers de la Generalitat treballen van treballar la tarda de dijous en l’extinció d’un incendi que va començar al remolc d’un camió situat en un carrer del barri del Temple de Tortosa. El servei d’emergències van rebre l’avís de l’incendi als voltants de dos quarts de sis de la tarda.

Fins al lloc de l’incendi, al carrer d’Abril i Guanyabens de la capital del Baix Ebre, s’hi van desplaçar quatre dotacions dels Bombers. No hi va haver cap ferit a causa de les flames.

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.