Segons informació del Periódico del Mediterráneo aquest matí sobre les 10.00 hores de dijous han tret inconscient de l’aigua a una dona amb símptomes d’ofegament a la platja Sud a Peníscola. El CICU ha mobilitzat una unitat del SAMU, l’equip mèdic del qual ha realitzat maniobres de reanimació cardiopulmonar avançada a la banyista de 82 anys però no hi ha hagut resposta, perquè havia mort.

Amb aquesta mort ja són tres les succeïdes en el present estiu a Peníscola en similars circumstàncies en el present estiu en la mateixa població. La primera d’elles va succeir a mitjan mes passat, quan un ancià de 82 anys va perdre la vida quan prenia el bany en la piscina d’un hotel del Baix Maestrat. A més, a la fi de juny, una dona de 60 anys va quedar inconscient en l’aigua, morint amb símptomes d’ofegament en la Cala Pebret.

Redacció: P.P.