Presentades les novetats més destacades de la sisena edició de ‘Les nits a la Baranova’.  La iniciativa cultural ‘Les nits a la Baranova’ té l’objectiu de recuperar una tradició molt arrelada que converteix aquesta plaça tivissana en un espai de convivència lúdico-festiva, propiciat per la fresca i la bona climatologia estiuenca que hi ha als capvespres. La plaça de la Baranova és un indret privilegiat, mirador de les comarques de la Ribera d’Ebre, la Terra Alta i el Priorat, i de les muntanyes de Prades, el Montsant, la Figuera, la Picossa, les serres de Cavalls i de Pàndols, els Ports, i la serra de Cardó.

A la sisena edició de “Les nits a la Baranova” es viuran un seguit d’activitats culturals relacionades amb el món de la música i l’espectacle creades per gaudir de la fresca de la Baranova. Un any més, quatre nits d’estiu ens esperen amb actes i la participació d’artistes com ara la soprano Sara Blanch, que anirà acompanyada del tenor David Alegret, el pianista Josep Buforn i el cor he Beauty Fools.

👤 Redactor a ebredigital.cat, L’Ebre Notícies (l’informatiu de Canal Terres de l’Ebre) i Al Dia Terres de l’Ebre des de Ràdio Joventut.
⛓ Em pots seguir a Instagram, Twitter, Facebook i Linkedin com a @MontecinoValls.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.