Segons fonts de la Guàrdia Civil de Castelló, ahir pel matí van trobar el cadàver d’un home de 70 anys al port de Castelló. La víctima va ser trobada aproximadament a les 12.30 hores en el Moll de Costa, molt prop del Club Nàutic.

Un grup de piragüistes van veure surar el cos sense vida de l’home, segons van explicar les mateixes fonts de la Guàrdia Civil. Segons les primeres hipòtesis, tot apunta al fet que l’home estava en les escales de formigó de la plaça del Mar, molt pròximes a terrasses i restaurants, donant menjar als peixos. Va poder sofrir algun tipus d’indisposició que li va fer precipitar-se.

Efectius de la Policia Portuària van acudir al lloc i van donar avís a la Guàrdia Civil, que s’ha fet càrrec de la investigació.

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.