Després de molts anys, el proper 2, 3 i 4 d’agost, les Terres de l’Ebre tornen a rebre a un FESTIVAL sense precedents. Delta Music Festival és una proposta influent i de qualitat, 3 dies de ritme per acollir una de les programacions més punteres i precises del moment. Una enciclopèdia de música electrònica protagonitzada per artistes de primera internacional.

Per a aquest important efemèride, el Pla dels Catalans (l’Aldea – Tarragona) ha estat el lloc elegit per la direcció de l’esdeveniment. Amb més de 70.000m2 d’espai, una extensa vegetació, i amb tots els serveis necessaris per proveir un esdeveniment d’aquest calibre.

Entre molts d’altres, noms coneguts internacionalment com Myke Towers, WADE, DEE DEE, Elilluminari, Raul Mezcolanza, Guille Placencia, New Limit, Henry Méndez, XRIZ, Miguel Serna, Marian Dacal o Chumi, encapçalen una llarga llista amb més de 70 artistes disposats a fer ballar a milers d’assistents als 3 escenaris ubicats en aquestes instal·lacions. Dues de les festes més sol·licitades del territori, la Faràndula i Que Nos Quiten Lo Bailao, seràn un dels ingredients claus d’aquesta celebració.

Des dels estils més comercials, passant pels gèneres més electrònics, i fins a reviure els millors èxits dels 90s en tres escenaris etiquetats com a Urban Stage, Techno Stage i Remember Stage, tots amb una moderna infraestructura preparada per sorprendre a un públic disposat a divertir-se.

Tres dies de festival a l’aire lliure, amb zona d’acampada, un ampli espai gastronòmic, zones de relax, 5 ambients i tots els serveis al complet perquè no falti res durant una cita tan esperada com aquesta.

El nombre d’entrades anticipades és limitat. Amb una pujada de preu molt progressiva, al Delta Music Festival ofereix una oferta adaptada per a un amplia franja d’edat.