Morella compta amb una intensa activitat durant tot l’estiu i aquest cap de setmana les visites guiades al Castell de Morella són els principals actes. Així, la ciutat celebra que el seu principal monument ha complit la fita d’aconseguir 1 milió de visites des del 2007, quan es va recuperar la gestió municipal. Les visites guiades tindran lloc el dissabte i diumenge a partir de les 12.00 hores. A més, Morella ha preparat material especial per a la commemoració d’aquesta fita com mapes infantils amb reptes i jocs per a disfrutar del Castell de Morella amb tota la família.

La regidora de Patrimoni, Rocío Querol, ha destacat que “el Castell de Morella concentra cada any quasi 100.000 visites i és molt important que aquesta xifra continue creixent, de manera que volem incentivar encara més aquest atractiu turístic per oferir una experiència familiar en la visita al monument”. L’edil ha explicat que “arribar al primer milió de visites és una fita històrica per la qual cosa hem preparat diferents activitats com les visites guiades gratuïtes d’aquest cap de setmana, però hi ha més sorpreses durant l’estiu per a gaudir del Castell de Morella”. Rocío ha aprofitat per a “animar a morellanes, morellans i visitants a participar aquest cap de setmana en les visites guiades i a totes les activitats relacionades amb el Castell que estan previstes per als pròxims mesos”. També ha comentat que “l’activitat cultural de la ciutat és ampla i aquesta nit hi ha un concert de la Rondalla a la plaça de l’ajuntament”.