Fonts del servei català de Trànsit informen que tres persones han resultat ferides de diversa consideració en un accident amb dos vehicles implicats a la C-12, al seu pas per Ascó. L’avís de la topada s’ha rebut a les 16.14 hores. Aparentment, un vehicle ha topat contra un altre en direcció a Flix.

Fins al lloc dels fets (al punt quilomètric 81) s’hi han desplaçat tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, els Mossos d’Esquadra de la Generalitat de Catalunya i diverses ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques.

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.