Màxima expectació al concert de Melendi que actuarà el proper el 14 agost a les Festes d’Amposta a l’exterior del pavelló Firal de la capital del Montsià. A un mes per la celebració d’aquest concert de Melendi, segons han pogut saber des de l’Ebredigital.cat queden molt poques entrades a la venda. Aquestes darreres entrades encara es poden comprar a l’Oficina de Turisme d’Amposta i a la cafeteria la Trato.

El cert, és que l’expectativa creada amb el concert de Melendi, que a hores d’ara ja superen les 4000 entrades venudes, recorden els famosos concerts que organitzava la capital del Montsià fa unes dècades, on eren les festes més esperades del territori.

Abans del concert actuarà el grup ampostí En&Ton format per diferents membres de diverses poblacions del territori, que fan una música a l’estil de Melendi.

Igualment, la mateixa nit de l’actuació de Melendi, l’Ajuntament d’Amposta, organitzarà la Festa de “La nit del Foc” amb entrada gratuïta per a tots. Aquesta comptarà amb un trio de Dj’s per acabar la nit més marxosa de les Terres de l’Ebre.

Redacció: T.C.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.