La Policia Local de Vinarós ha intervingut aquesta mateixa tarda a varis manters que estaven a la zona de la platja. L’operació contra el Top Manta ha servit per intervindre més de dos-cents cinquanta parells de sabates deportives i xancles falsificades, de diferents marques conegudes.

La Policia Local de Vinarós ha fet a més un recordatori: que la venda il·legal i de forma fraudulenta perjudica al comerç local. Les persones intervingudes, han passat a disposició judicial.

Foto: Policia Local Vinaròs

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.