El judici ràpid que s’ha fet per l’agressió sexual del passat diumenge a les festes de la vaqueta de Terol, li ha significat a l’agressor de 26 anys una sanció de vuit mesos de presó. El detingut per la Policia Nacional, ha estat condemnat a més a indemnitzar a la víctima amb mil euros per danys morals.

La sentència, emesa pel Jutjat d’Instrucció número 3 de Terol, és el resultat d’un judici ràpid celebrat aquest matí en el qual l’agressor ha reconegut els fets, ha demanat perdó pel mal causat a la jove i s’ha conformat amb la pena sol·licitada per la Fiscalia de Terol.

Els fets van ocórrer quan la noia, que estava gaudint de les festes de la vaqueta, se li va apropar l’agressor i sense consentiment ni cap autorització, li va tocar els pits i va intentar introduir la seva llengua en la boca de la jove, qui escapolint-se com va poder d’ell es va dirigir als agents de la Policia Nacional que patrullaven per la zona segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia d’Aragó (TSJA).

Des de l’Ebredigital.cat continuarem denunciant tantes vegades com faci falta aquestes actituds reprovables i de caràcter masclista.

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.