Deltebre es troba ja immers en la quinzena edició del Festival Deltebre Dansa. Ahir pel matí es va donar el tret de sortida a les classes de formació, en les que hi participen més de 150 ballarins de 50 nacionalitats diferents, i a la nit es va inaugurar oficialment el festival amb l’espectacle de Vaivén Circo, No molestar, un fusió de circ i dansa contemporània.

L’acte inaugural va comptar amb la presència de la consellera de cultura, Mari Àngela Vilallonga, que va destacar la fusió entre patrimoni natural i cultural que representa el Festival Deltebre Dansa.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, va felicitar Roberto Olivan per haver convertit el Deltebre Dansa en un festival d’èxit i que projecta Deltebre i Catalunya a tot el món a través de la dansa i el circ contemporani.

Per la seua banda, Roberto Olivan, va recordar en la inauguració d’esta quinzena edició que el Deltebre Dansa no és un èxit personal, sinó un èxit col·lectiu del municipi que ha fet seu el festival.

El festival Deltebre Dansa continua avui amb un espectacle de dansa del duet format per Linda Kapetanea i Edivaldo Ernesto, una fusió entre la dansa grega i de Moçambic.

Per cert, que el festival va arrencar anit amb un emotiu record pel devastador incendi de la Ribera d’Ebre amb una perfomance de Roberto Olivan ballant desconsolat entre els arbres cremats.