Malauradament en els darrers temps parlem de massa casos de violacions i abusos sexuals, ja siguin individuals o col·lectives, s’ha convertit en una constant que deixa en evidència el sistema judicial d’aquest país.

En aquest cas, després d’haver passat els fets més recents amb el suposat cas de ‘la manada’ de Manresa, ara ha estat el torn de Terol a l’Aragó, a les festes de la vaqueta de la capital turulense. Un home de 26 anys ha estat detingut aquesta matinada per, suposadament, abusar sexualment d’una jove a Terol.

La Delegació del Govern a Aragó ha informat que l’arrest s’ha produït sobre les 6.00 hores d’aquest diumenge, després que un home hagi intentat besar i tocar el pit a una jove que es trobava asseguda en un portal del carrer Major parlant per telèfon.

En aquest moment, ha intervingut una patrulla de la Unitat de Prevenció i Reacció (UPR) que han procedit a la detenció de l’agressor com a presumpte autor d’un delicte d’abús sexual. La noia ha presentat denúncia.

Una xacra social que d’una vegada per totes s’hauria de corregir, endurint les penes cap a aquests cassos de violència masclista. Una situació que des de l’Ebredigital.cat no ens cansarem de denunciar públicament.

Redacció: P.P.

About the Author:

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.