Mario Vizcarro, secretari de la Federació Nacional Catalana de Confraries de Pescadors i assessor jurídic de la Confraria de Pescadors Verge del Carme, serà enguany el pregoner de les Festes Majors de la Ràpita. La proposta del govern rapitenc ha quedat aprovada per unanimitat en el ple que s’ha celebrat aquest divendres al migdia, en el qual també s’ha donat el vist-i-plau al programa festiu i al nomenament de la reina de Festes, dames i pubilles infantils.

Mario Vizcarro Gianni és llicenciat en Dret per la UB i advocat en exercici. Va ser secretari de l’Associació de Compradors de Peix del port de la Ràpita del 1996 al 2000 i actualment és assessor jurídic de la Confraria de Pescadors Verge del Carme de la Ràpita, gerent de l’ Organització de Productors Pesquers de Sant Carles de la Ràpita i secretari de la Federació Nacional Catalana de Confraries de Pescadors des de l’any 2000. Així mateix, forma part del Consell de Treball Econòmic i Social de Catalunya en representació del sector marítim i pesquer des de 2003, és coordinador del Focus Grup de la Mediterrània Occidental del MEDAC i secretari del GALP Mar de l’Ebre (des del 2016) i a més, des de l’any 2013 és col·laborador del programa MeteoMauri de Catalunya Ràdio amb la secció MeteoMar.

Podeu trobar aquí l’enllaç al programa de Festes: http://bit.ly/2XurWT6