Els Mossos d’Esquadra estan investigant el tràgic succés que ha tingut lloc aquest matí a la ciutat de Roquetes, quan suposadament un jove de vint-i-set anys hauria caigut al buit en intentar accedir a casa seva pel balcó.

Els fets haurien passat al Carrer Val de Zafán. Aproximadament, a les onze del matí han acudit els Mossos d’Esquadra en rebre la trucada d’alarma. Suposadament, i fins que els fets no ho esclareixin, hauria intentat accedir al balcó de casa seva pel terrat on hi va accedir per l’escala després de tornar del ball.

No obstant això, les causes s’estan investigant per part de les forces de seguretat, però el cert és que el noi s’hauria precipitat al buit. Fins als llocs dels fets s’han traslladat dotacions dels Mossos d’Esquadra, efectius de la Policia Local de Roquetes i ambulàncies del Servei d’Emergències Mèdiques, que només han pogut certificar la mort del jove.

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.