Segons informa el Diari de Tarragona, l’home acusat d’abusar sexualment una noia a un kebab de la capital del Montsià el març del 2016, avui ha rebut la sentència de la Secció Quarta de l’Audiència Provincial.

La condemna dictada ha estat de 8 anys de presó per un delicte d’abús sexual. A més a més la sentencia també el condemna a pagar 15.000 euros a la víctima per danys morals i quan surti de la presó estarà encara cinc anys en llibertat vigilada.

Els fets es remunten al 13 de març del 2016 quan l’acusat va portar a la noia de 13 anys a un passadís de les dependències privades del local on va començar a besar-la. Posteriorment la va conduir fins a una habitació on li va abaixar els pantalons al damunt de la taula.

No obstant això la noia va poder deslliurar-se’n i sortir corrents. L’acusat va negar qualsevol relació sexual amb la menor tot i que sí que va reconèixer que li va demanar el telèfon i que va enviar-li missatges per whasapp. No obstant això els magistrats han considerat que el testimoni de la jove és força creïble. La noia presenta una simptomatologia psicosomàtica i angoixa elevada.

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.