El setmanari L’Ebre aporta en l’edició d’aquest divendres més llum en relació als polèmics fets que van tindre lloc dissabte passat al ball de quintos de Tivenys. Una de les dades més rellevants que aporta és que el fiscal ha decidit deslliurar del càrrec d’abusos als dos detinguts, els quals precisa que eren d’origen marroquí, tot recordant que l’ajuntament va fer un comunicant rebutjant “les actituds sexistes i feixistes”.

El fiscal ha pres aquesta decisió, segons fonts de l’ajuntament i policials, perquè “cap de les famílies de les suposades víctimes” ha acabat denunciant els fets. En aquest sentit cal recordar que els mossos van practicar les detencions per un presumpte delicte d’abusos sexuals, ja que van ser avisats de que s’estaven produint “tocaments” a noies menors d’edat. I van acudir amb tres patrulles.

El setmanari també explica que el detingut que va ser intervingut pel trencament dels seus turmells, va ser “perseguit per gent que volia fer justícia pel seu compte”, motiu pel qual va caure o es va llençar des d’un balcó o façana. El setmanari l’Ebre també informa en l’edició que apareix als quioscos aquest divendres que “segons ha pogut saber este periòdic, un dels dos detinguts ja havia estat objecte d’una queixa per tocaments a Tortosa, que finalment tampoc va cristal·litzar en cap denúncia formal”.

Redacció: A.F.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.