El matí de dimecres, van arrancar les competicions esportives dels jocs mundials populars que acull la capital del Baix Ebre i set poblacions més d’arreu de les Terres de l’Ebre.

L’activitat ha començat a primera hora del mati a totes les seus organitzadores i en alguns equipaments, com la piscina, el nombre d’espectadors ha estat notable. Al Complex Esportiu WIN de Tortosa s’ha posat en marxa la natació, a l’Estadi Municipal Josep Otero, el futbol, al Pavelló de Ferreries, el bàsquet i finalment al Parc Teodor, la petanca. A banda, també s’han reprès les competicions de tennis que ja van començar ahir.

A la població costanera de La Ràpita ja viuen el caliu d’aquests jocs amb les competicions de minifutbol al Camp de la Devesa i el Mamanet al Pavelló d’Esports. També a la platja del Garbí ja s’hi poden veure les competicions de voleibol platja. Roquetes també està oficialment de competicions amb el voleibol i l’Ampolla ha unit el dance sport a la competició del Wheel gymnastics que ja va començar a disputar-se el dia de la jornada inaugural.

Al final de la tarda s’han començat a lliurar les primeres medalles d’aquests World Sports Games Tortosa 2019 en les disciplines de natació, atletisme i lluita.

Demà dijous, es reprenen totes les competicions i s’espera que es lliurin més medalles en les competicions què hi haurà a Tortosa amb el bàsquet, escacs, futbol, judo, tennis, tennis taula, petanca, natació i lluita. A la Ràpita amb el volei tennis, mini futbol i mamanet. A Amposta l’atletisme, a Roquetes el voleibol i fistball, a Deltebre el karate, a l’Ampolla Wheel Gymnastics i a Salou el futbol americà.

Bàsquet:

Futbol:

Natació:

Lluita Lliure: