El festival Deltebre Dansa és un dels 24 finalistes del Premis EFFE que entrega l’Associació Europea de Festivals en col·laboració amb la Comissió i el Parlament Europeu. Durant quatre anys consecutius, el Deltebre Dansa ha rebut el segell de qualitat de l’Associació, però ara ha estat seleccionat entre 715 candidatures com un dels millors festivals d’Europa. Els premis es donaran a conèixer al setembre.

L’antiga Fàbrica Damm de Barcelona va ser ahir l’escenari de la presentació de la 15a edició del Festival Deltebre Dansa que oferirà una cinquantena d’espectacles entre el 8 i el 21 de juliol i que atraurà un any més, més de 150 ballarins de més de 40 nacionalitats que participaran en les activitats de formació impartides per professorat referent del món de la dansa i del circ contemporanis.

Esta quinzena edició es dedicarà al públic de Deltebre Dansaamb més cursos d’iniciació i amb la creació d’un sistema d’abonaments.