L’atleta d’Ulldecona, Meritxell Benito, va sumar un nou metall al seu dilatat palmarés amb el bronze al Campionat d’Espanya sub-23, disputat a les pistes d’atletisme Natàlia Rodríguez de Camp Clar a Tarragona.

La del Playas de Castellón, va empatar a la tercera posició de la prova de salt amb perxa amb Alícia Raso (Hinaco Monzón), finalitzant amb un registre de 3,82. La medalla d’or va ser per Mirem Bartolomé (Grupompleo Pamplona At.), amb 4,32, nou rècord dels campionats, i la plata per Andrea San José (FC Barcelona), amb 4,22.

Pel que fa a la resta de representants ebrencs, en la mateixa prova de salt amb perxa, Jon Cervellera (UA Montsià), va ser quart amb 4,56, a 10 centímetres de la medalla de bronze.

Anna Pla (UA Montsià), va ser sèptima en el llançament de martell, amb una marca de 48,97 mentre l’atleta asconenca, Khadija Mendou, va ser dècima en la seua sèrie dels 1.500 metres.