El Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació ha enviat, per segon dia consecutiu, 4 mitjans aeris a Tarragona per a donar suport a la Comunitat Autònoma de Catalunya a sufocar l’incendi forestal declarat en la localitat de Torre de l´Espanyol.

Des de primera hora del matí s’han desplaçat a la zona 2 avions amfibis Canadair de 5.500 litres de capacitat de descàrrega procedents de les bases de Torrejón a Madrid i de Saragossa.

També s’han enviat 2 avions de càrrega en terra Airtractor 802, de 3.100 litres de capacitat de dipòsit, de les bases de Empuriabrava a Girona.

Aquests mitjans continuen les labors d’extinció que van desenvolupar ahir els 4 avions enviats a la zona pel Ministeri. En concret es van desplaçar 1 avió amfibi Canadair, 2 avions de càrrega en terra i 1 avió de Comunicacions i Observació que grava imatges aèries en temps real sobre l’evolució de l’incendi.