Nou accident mortal a les carreteres tarragonines, a la carretera C-43, entre Benifallet i Pinell del Brai, a la Terra Alta. Segons informa el Servei Català de Trànsit, l’accident s’ha produït a l’altura del punt quilomètric 3 de la C-43, a un quart de dotze del migdia d’aquest dijous, 27 de juny. En l’accident s’hi ha vist implicat un sol vehicle, un camió ha patit una sortida de via i ha deixat almenys una víctima mortal.

Segons informa el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), el conductor del vehicle pesant ha perdut la vida, mentre que una altra persona ha quedat atrapada, a l’espera de la valoració del seu estat.

Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers i tres ambulàncies del SEM.

A causa de l’accident, la carretera C-43 a l’altura de Benifallet està tallada al trànsit en els dos sentits fins a Pinell del Brai. Es fan desviaments per la C-12 a l’altura del punt quilomètric 41 i per l’N-230.