La tretzena Festa de Tots els Gols va posar punt final a la campanya futbolística, premiant els campions i els ascensos de categoria.

També va guardonar protagonistes d’altres esports, mentre que el guardó a millor jugador i jugadora de futbol va recaure en Laura Tomàs i Sergi Auré.

De fet, gairebé 5000 vots van ser els que es van recollir durant la setmana que van estar obertes les xarxes oficials del programa i d’Imagina Ràdio, superant amb un 20% les de l’any anterior, unes xifres que consoliden la gala com a l’opció més important per als premiats vinculats al futbol ebrenc. Sergi Auré es va emportar el gruix de les votacions arribant a un percentatge del 38,12% i 1177 vots, seguit d’Uri Benito amb xifres del 23,64% amb 730 vots, Jaume Gumiel va ser el tercer més votat amb 671 vots, el 21,73%, i finalment, Joan Barrufet amb 510 vots (16,52%).

Pel que fa a les noies Laura Tomás es van emportar el premi a millor jugadora amb una distància considerable a la dels seus rivals, 762 Vots i el 41,08% avalaven a la Sant Jaumera a emportar-se el premi de millor jugadora, seguida de Cristina Navarro amb 378 (20,38%), Mireia Fibla amb el 19,84% (368 vots) i per finalitazar Maite Arasa amb 18,71% (347 vots).

Per més informació i tota la relació de premiats podeu fer clic al següent enllaç:

SG

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.