Els Bombers de la Generalitat treballen des de les dues del migdia d’aquest dilluns, en un incendi a Batea, a la comarca de la Terra Alta, que afecta vegetació forestal.

L’incendi és a tocar de la carretera C-221 i afecta també una zona de l’Aragó, al nord del Matarranya. De fet, el treball sobre el terreny el coordinen els bombers aragonesos.

Els Bombers de la Generalitat han activat 17 dotacions terrestres i 6 mitjans aeris. A la part catalana es treballa a la cua del flanc esquerre del foc amb l’objectiu d’estabilitzar-lo.

Segons fonts dels bombers, el foc va saltant d’illa en illa, ja que entremig hi ha molts conreus que no cremen, però cal tenir present que l’incendi es produeix en una zona molt seca en aquesta època de l’any.

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.