Els Bombers han estabilitzat l’incendi que crema vegetació forestal a Batea (Terra Alta). Els serveis d’emergència treballen des de les dues del migdia en el foc, a tocar de la carretera C-221 i que afecta també una zona de l’Aragó, al nord del Matarranya.

De fet, el treball sobre el terreny el coordinen els bombers aragonesos. En total, el foc ha afectat unes 14 hectàrees. Els Bombers de la Generalitat han activat onze dotacions terrestres i cinc mitjans aeris. A la part catalana es treballa a la cua del flanc esquerre del foc.

Al voltant de dos quarts de cinc de la tarda, els Bombers han informat que l’incendi té focus secundaris i ha saltat el riu però que el flanc dret es manté actiu. Pel que fa al flanc esquerre, es propaga a la zona aragonesa. A les 16 dotacions, s’hi han sumat 6 més de terrestres —17— i 2 d’aèries —7—, sumant un total de 24 dotacions dels Bombers de la Generalitat que treballen per extingir les flames.

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.