Un autobús escolar amb 50 xiquets i xiquetes i un camió de gran tonatge van interrompre el trànsit per la carretera del Poble Nou a l’Encanyissada com a conseqüència de les maniobres que els dos vehicles van haver de fer per poder passar.

La resta de conductors, com es pot veure en les imatges, van haver d’ajudar en l’arriscada maniobra per aconseguir fer passar els dos vehicles.

Successos similars solen ser habituals en aquesta carretera, la principal entrada al delta de l’Ebre venint des de La Ràpita. Fa anys que els veïns i establiments comercials del Poble Nou, així com els ajuntaments de La Ràpita i Amposta reclamen solucions a la Diputació de Tarragona.

El conflicte competencial de la carretera, entre la Diputació i la Generalitat, resta pendent de resoldre des de fa anys.

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.