L’ajuntament de l’Aldea ja ha començat el canvi immediat amb la creació de les patrulles de proximitat, un servei que oferirà la Guàrdia Municipal de l’Aldea a peu de carrer , per disposar d’un contacte més directe amb la ciutadania i així podran rebre de primera mà ,denúncies de la ciutadania a més d’oferir consell i assessorament, per realitzar tràmits amb la Guàrdia Municipal. El servei dels agents municipals es realitzarà pels carrers, barris i ravals.

Aquest mateix matí l’Alcalde de l’Aldea Xavier Royo i José Caballé, regidor de Seguretat, rebien els primers informes dels agents de la mà del Caporal del cos d’agents Joan Aguas.

Redacció: T.C.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.