El pròxim estiu es duran a terme les obres de renovació de la coberta de l’institut Sòl de Riu, una actuació llargament reivindicada per la comunitat educativa i que l’alcalde d’Alcanar, Joan Roig, ha valorat molt positivament.

És imprescindible executar aquesta actuació a l’edifici per a garantir-ne la salut”, ha manifestat l’alcalde, que ha recordat els problemes de filtracions d’aigua que pateix l’edifici. Una problemàtica que tant l’Ajuntament d’Alcanar com la direcció del centre van traslladar al conseller Bargalló en la seua visita al centre a principi d’any en motiu de la commemoració del 25è aniversari de l’institut.

La Generalitat ha adjudicat les obres de l’institut Sòl de Riu a l’empresa Codeco Obres SL. Una actuació que forma part de l’execució de les obres de Reparació, Adequació i Millora (RAM) 2019 als serveis territorials de les Terres de l’Ebre amb un cost de 312.915 euros, que inclou a més de l’obra d’Alcanar una actuació a l’escola El Verger de Garcia.