L’Associació de Veïns del Barracot ha decidit traslladar el concert de Camela, del proper 5 de juliol, a les instal·lacions esportives municipals del camp de la Cava a fi de poder acollir molt més públic i a la vegada garantir les mesures de seguretat necessàries. Recordem que les Festes del Barracot compliran enguany el seu desè aniversari i el concert de Camela será un dels plats forts de la programación d’aquest 2019, Georgina Cardona és membre de l’Associació de Veïns del Barracot.

En motiu del desè aniversari les festes del Barracot començaran enguany en dijous a la nit amb un concert tribut al Il Divo. Divendres dia 5 a les 11 de la nit hi haurà el concert de Camela més festa jove. Dissabte sopar popular amb l’orquestra Miami Show i el diumenge bou capllaçat i el concert d’Elma.

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.