El tècnic de Deltebre, Rafa Flores, ha debutat amb tres medalles com a tècnic de la selecció espanyola de Trail Running al Mundial celebrat a Miranda do Corvo, a Portugal, el passat cap de setmana.

La selecció Espanyola va obtindre la medalla de bronze per darrera de França i Gran Bretanya. Destaca també l’actuació de l’atleta Sheila Avilés que en el seu primer mundial va obtindre una medalla de bronze i que va contribuir en la medalla de plata per equips. Pel que fa al combinat masculí va aconseguir també la medalla de bronze per equips.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.