L’Escola Universitària de la Salut i l’Esport, l’Ajuntament de l’Ampolla, el club Trilercavons, i el Consell Esportiu del Baix Ebre han organitzat la 2a edició del Triatló Escolar de l’Ampolla, que s’ha celebrat aquest diumenge i que, en les categories d’alevins i d’infantils, ha estat el campionat de Catalunya d’aquesta especialitat.

EUSES-URV ha destinat membres del PAS i estudiants del Grau en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport en temes de logística i organització i estudiants del Grau en Fisioteràpia en una zona amb lliteres que s’ha habilitat en l’arribada i on s’han realitzat tècniques de recuperació (massatges i estiraments) als participants. El triatló, que s’ha concentrat en el nucli de l’Ampolla, ha constat de diversos recorreguts segons les edats dels joves esportistes.

Els cadets han hagut d’afrontar un sector de natació de 750 metres, un de ciclisme de 10.500 metres i un de cursa a peu de 2.500 metres. Les distàncies per als infantils han estat de 400 (natació), 7000 (bicicleta) 2000 (cursa); i per als alevins de 200, 3.500 i 1.000. També es van habilitar circuits per als més menuts. Els benjamins (9 i 10 anys) van fer 100 metres de natació, 2.000 de bicicleta i 500 de cursa a peu, mentre que les distàncies per als prebenjamins (7 i 8 anys) van ser 50 metres (natació), 1.000 metres (bicicleta) i 250 (cursa a peu). Aquí podeu veure un resum audiovisual realitzat per un alumne del Grau en CAFE.

https://www.youtube.com/watch?v=no8GqtQZeww

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.