ACN (Barcelona) – L’Eufònic, el festival d’arts sonores i visuals de les Terres de l’Ebre, ha anunciat els primers noms de l’edició del 2019 que tindrà lloc entre 5 i el 8 de setembre com William Basinski, qui oferirà una actuació a l’aire lliure a l’Observatori de l’Ebre a Roquetes; El Petit de Cal Eril, l’anglès Pye Corner Audio, un dels membres més destacats del segell Ghost Box; el dream pop electrònic d’Agost; el pop futurista de l’alemanya dvdv i el pianista de Nil Ciuró amb “la seva electrònica orgànica i sonoritats avantguardistes“, com ha destacat el certamen en un comunicat. També s’ha anunciat l’espectacle ‘Membrance’ dels quebequesos Push 1 Stop & Wiklow.

A YouFonic, l’espai inaugurat l’any passat i dedicat als sons urbans i joves del festival, hi actuarà Rojuu amb el seu “emo trap”. També s’ha inclòs a la programació les instal·lacions de l’escocesa Kathy Hinde, una artista que indaga en la relació entre naturalesa i tecnologia, i de Roc Jiménez de Cisneros amb una peça immersiva a base de làsers.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.