El Club Bàsquet Amposta i APASA han signat un conveni de col·laboració entre les dues entitats per tal de fomentar l’activitat esportiva de les persones amb diversitat funcional de l’entitat i promoure el bàsquet inclusiu, per tal motiu es portarà a terme un programa de treball.

La signatura d’aquest conveni s’ha realitzat dins del marc de la segona jornada de Bàsquet inclusiu que s’ha realitzat al pavelló d’Esports d’Amposta, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Bàsquet, el Club Bàsquet Amposta i l’Ajuntament d’Amposta. On més de 70 persones ateses als serveis d’APASA han gaudit d’una jornada de bàsquet sota l’assessorament dels entrenadors de la Federació Catalana i del Club bàsquet Amposta.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.