La cooperativa Agrícola de Corbera d’Ebre impulsa la tercera edició del Vi Solidari “Sense Límits” a favor de l’Associació Jeroni de Moragas de Móra d’Ebre, una associació que pretén millorar la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional. La cooperativa ha realitzat una edició inicial de 3.000 ampolles del vi solidari, 100% garnatxa blanca i dins la DO Terra Alta. Durant la festa “Tots Sumem!” es va lliurar l’import recaptat de l’edició anterior.

L’Agrícola Corbera d’Ebre ha reeditat el seu vi solidari “Sense Límits” per tercer any consecutiu. La recaptació íntegra es destinarà a l’Associació Jeroni de Moragas, una entitat que promou, crea i gestiona els serveis necessaris per a millorar la qualitat de vida i desenvolupament de les persones amb diversitat funcional.

Entorn del vi solidari, es va festejar amb el lema “Tots Sumem!”, amb moltes activitats al passeig Doctor Ferran organitzades per entitats de la Ribera d’Ebre. Més tard, la celebració es va passar a la plaça de l’Església Vella de Corbera, amb actuacions musicals de grallers, els dimonis del poble amb espectacle de foc i concerts.

Actualment, 70 Empreses i associacions col·laboren desinteressadament amb la causa. S’han realitzat 3.000 ampolles de vi solidari “Sense Límits”, cadascuna a sis euros i la recaptació íntegra es destinarà a l’Associació Jeroni de Moragas. El vi està elaborat al 100% amb garnatxa blanca i està dins la DO Terra Alta.

👤 Redactor a L’Ebre Notícies, l’informatiu de Canal Terres de l’Ebre.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.
⛓ @MontecinoValls a Twitter, Facebook, Linkedin i Instagram.